Altındaki Yükseliş Fonlarada Yansıyor

Altın altın çağını yaşarken yandaki bilgisayarı almak imkansız ama haberimiz bu değil. Yazımın başında belirttim Altın altın çağını yaşıyor yani rekor üstüne rekor kırıyor. Böyle bir durumda güvenli limanın fonlarıda yükselecek tabiki. Yazımın devamında konu ile ilgili ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

ABD'de meydana gelen borç krizi ve Avrupalı ülkelerin her geçen gün artan kamu borçlarının tetiklediği piyasalarda altın hala güvenli liman olarak görülüyor.

Tasarrufçuların külçe veya gram altın olarak tercih edebildiği altın yatırımı, fonlar aracılığı ile de yapılabiliyor. Altın fonları yılbaşından bu yana en çok getiriyi sağlayan enstrümanlar olarak diğer yatırım araçlarından bir adım öne çıkıyor. Ortalama kazançları da yüzde 35 seviyesinde bulunuyor.

Bugün NetteFinans'a eklediğim ilk içerik şuydu: Altın ve Dövizde düşüş bekleniyor mu? Bu içeriğin ardından konuyu metinsel analize taşımak gerekirse şunları söyleyebilirim: piyasadaki karışıklık sürdükçe altının devamlı yükselmesi devam edicektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder