Lyoness Pendik (İstanbul)


Lyoness Nedir? ( Pendik - İstanbul )
Lyoness ile hep birlikte güçlüyüz. Çünkü her alışverişte paranız size geri gelir. Bu benzersiz fırsatı kaçırmayın. Ülke veya sektör sınırlaması olmadan kazanın.

Lyoness anlaşmalı mağazalardan yapacağınız alışverişlerinizde harcama tutarınızın %1'i ya da %2'si sizin banka hesabınıza anında yatırılır. Tavsiyeniz ile Lyoness'e katılan üyeler ve bu üyelerin yaptığı üyelerin Lyoness anlaşmalı işyerlerinden yaptıkları alışverişlerin %0.5'i size geri döner.



Ülke ve sektör sınırlaması olmaksızın kazanın. Tek bir kart ile tüm Dünyada bu avantajlardan yararlanın. Sektör yetersizliği derdi yok! Lyoness anlaşmalı her sektörde şirketler var.




Lyoness tamamen risksiz bir sistemdir. Yani kaybedenin olmadığı ''kazan-kazan-kazan'' sistemidir. Sizde bu fırsatı değerlendirmek istemez misiniz?

Yukarıdaki linke tıklayarak, Lyoness hakkında daha fazla bilgi alabilir, ücretsiz canlı destek alabilir ve Lyoness'e katılabilirsiniz.

bu bir tanıtıcı reklamdır. sizde reklam vermek istiyorsanız tıklayın

3 yorum:

  1. sistemşn güvenilirliğini nereden anlayabilirim?

    YanıtlaSil
  2. lyonesstemsilci29 Temmuz 2011 04:26

    lyoness tamamen güvenilir bir sistemdir. bunu pekçok şekilde anlayabiliriz. mesela teknosa, KFC, PizzaHut, kipa, boyner vs. firmalarla anlaşması onun ne kadar büyük ve güvenilir bir firma olduğunu gösteriyor. ayrıca amerka ve avrupada sistem başarılı bir şekilde işlemiştir.

    YanıtlaSil
  3. resmi sitesi ne bunların

    YanıtlaSil