Lyoness Tuzla (İstanbul)


Lyoness Nedir? ( Tuzla - İstanbul )
Lyoness ile hep birlikte güçlüyüz. Çünkü her alışverişte paranız size geri gelir. Bu benzersiz fırsatı kaçırmayın. Ülke veya sektör sınırlaması olmadan kazanın.

Lyoness anlaşmalı mağazalardan yapacağınız alışverişlerinizde harcama tutarınızın %1'i ya da %2'si sizin banka hesabınıza anında yatırılır. Tavsiyeniz ile Lyoness'e katılan üyeler ve bu üyelerin yaptığı üyelerin Lyoness anlaşmalı işyerlerinden yaptıkları alışverişlerin %0.5'i size geri döner.



Ülke ve sektör sınırlaması olmaksızın kazanın. Tek bir kart ile tüm Dünyada bu avantajlardan yararlanın. Sektör yetersizliği derdi yok! Lyoness anlaşmalı her sektörde şirketler var.




Lyoness tamamen risksiz bir sistemdir. Yani kaybedenin olmadığı ''kazan-kazan-kazan'' sistemidir. Sizde bu fırsatı değerlendirmek istemez misiniz?

Yukarıdaki linke tıklayarak, Lyoness hakkında daha fazla bilgi alabilir, ücretsiz canlı destek alabilir ve Lyoness'e katılabilirsiniz.

bu bir tanıtıcı reklamdır. sizde reklam vermek istiyorsanız tıklayın

4 yorum:

  1. bu sistem sadece tuzla için mi işliyor?

    YanıtlaSil
  2. lyonesstemsilci6 Ağustos 2011 09:08

    tabii ki hayır. Lyoness ABD ve Avrupa'dan sonra Türkiye'ye gelmiştir. Lyoness bölgesel çapta değil küresel çapta bir sistemdir.

    YanıtlaSil
  3. daha fazla bilgi almak için napım

    YanıtlaSil
  4. lyonesstemsilci8 Ağustos 2011 04:39

    @adsız daha fazla bilgi almak için http://nettefinans.blogspot.com/p/lyoness-her-alsveriste-paranz-geri.html/ adresindeki canlı destek bölümünden canlı destek alabilir ya da orada belirtilen yetkililerin iletişim adreslerinden onlara ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil