Lyoness KKTC (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti)


Lyoness Nedir? ( KKTC - KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ )
Lyoness ile hep birlikte güçlüyüz. Çünkü her alışverişte paranız size geri gelir. Bu benzersiz fırsatı sakın kaçırmayın. Ülke ya da sektör sınırlaması olmadan kazanın.

Lyoness anlaşmalı kurumlardan yapacağınız alışverişlerinizde harcama tutarınızın %1'i veya %2'si sizin banka hesabınıza anında yatırılır. Tavsiyeniz ile Lyoness'e katılan üyeler ve bu üyelerin yaptığı üyelerin Lyoness anlaşmalı işyerlerinden yaptıkları alışverişlerin %0.5'i size geri döner.



Ülke ve sektör sınırlaması olmaksızın kazanın. Tek bir kart ile tüm Dünyada bu avantajlardan yararlanın. Sektör yetersizliği derdi yok! Lyoness anlaşmalı her sektörde şirketler var.




Lyoness tamamen risksiz bir sistemdir. Yani hiç kimsenin kaybetmediği ''kazan-kazan-kazan'' sistemidir. Sizde bu fırsatı değerlendirmek istemez misiniz?

Yukarıdaki linke tıklayarak, Lyoness hakkında daha fazla bilgi alabilir, ücretsiz canlı destek alabilir ve Lyoness'e katılabilirsiniz.

bu bir tanıtıcı reklamdır. sizde reklam vermek istiyorsanız tıklayın

3 yorum:

  1. Valla lyoness de heryere açılmaya başladı. şimdide kıbrıs .

    bu gidişle lyonesssiz üke kalmaz

    YanıtlaSil
  2. Telefonda bana her alışverişinde paran geri geliyor demişti Orhan Doğan; hadi ordan dedim içimden seni kandırmışlar..Kıramadım girdim, şimdi dua ediyorum Orhan Doğana..Lyoness bir hazine sizi davet edenler hazinelerini paylaşıyorlar..karar sizin...Nice lyonessli günlere...mustafa dilmen

    YanıtlaSil
  3. Satış yok,üye mecburiyeti yok, yapacağın alışverişlerde binlerce anlaşmalı alışveriş yerlerini tercih ederseniz paranızın geri geldiğini görüyorsunuz. Hayırlı alışverişler bol kazançlar..nebula ajans reklan turizm organizasyon

    YanıtlaSil